Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fedeztetéssel kapcsolatos info

Magyarországon az egyetlen olyan hely,sőt a Magyar történelemben most fordul először elő, ahol hivatalosan, rendezett papírokkal ellátott két nagy törzskönyves és egy csikókönyves fedezőmén fogadja leegyeztetett időpont alapján a vendég kancákat!

Tehát három csodás mén közül választhat a kanca tulajdonos!!!

Rendezett, tiszta, kulturált istállókban, boxokban, ha kell karámban helyezzük el a vendég kancákat. Lovak étkeztetése napi három alkalommal, vagy ahogy a kanca tulajdonos kívánja az általa megszokott módon. Folyamatos orvosi felügyelet alatt történik a fedeztetés. A kanca fedeztetési díjába természetesen a végső ultrahangos vizsgálat is beletartozik. Természetes úton zajlik a fedeztetés, így nagyobb biztonságban tudhatjuk, hogy a végkifejlet mindig sikeres. 

Azok aki tudatosabban szeretnének fríz utódot kancáiktól, azok választhatnak ménjeink közül , tanácsot kérhetnek a több évtizedes tapasztalattal rendelkező tenyésztőtől, akinek istállóiból több sikeres csikó is "kifutott" , sőt olyan is akiből szintén fedező mén lett.

Segítséget adunk beltenyészeti % arány helyes megtartásával, küllemi, tenyésztési, nevelési, adminisztrációs dolgokban is. 

A tenyészetről, (ménesről), kancákról, csikókról több fotót is láthat a képgalériákban.

Forduljon hozzánk bizalommal, az oldalon kiírt elérhetőségek alapján!